понеділок, 3 квітня 2023 р.

11 клас. "Стариган з крилами."

 Вітаю!

 Шановні одинадцятикласники, ознайомтеся з життям і творчістю Г. Гарсія Маркеса, визначіть особливості «магічного реалізму» як поняття (в зошитах запишіть, що це таке).

Прочитайте твір "Стариган з крилами"
З дитинства багато хто чує це слово — ангел, янгол. Хтось читає молитву до ангела, якої навчила бабуся, комусь розповідають про ангела-охоронця. Ніхто з нас не бачив цих істот, але ми нібито не заперечуємо їхнього існування.
Згідно з древніми міфами, ангели — Божі посланці, Божі вісники. Вони прилітають до нас, щоб нагадати про необхідність морального очищення. Чи співпадає ваше уявленням про ангелів з тим описом ангела, який ми знаходимо в оповіданні? Чи знаходить ангел шанобливе ставлення до себе? Чому? Тому що ангел не подібний до ангела? Чи причина криється в людях? Чого він прилітав до людей? — ось які питання ви спробуєте відповісти, прочитавши оповідання "Стариган з крилами"
ДЗ: письмово виконайте ідейно-тематичний аналіз твору.  Напишіть твір-роздум на тему "Чи прилетить ангел до людей?" (з мережі Інтернет списувати не раджу - отримаєте низькі бали)
Виконані завдання сфотографуйте і відправте на мій номер у  Viber.

Немає коментарів:

Дописати коментар